23/9-07

var party i helgen, fett med pepp altså..
varit tillsammans med simon i en vecka..
har färgat håret lite, och käkat på fyrkanten..


pallar inte skriva mer, see ya'all later

11/9-07

ojj. har inte bloggat på vääääldigt länge ser det ut som.. ^^' men men, update iaf:
Utö 07 med Vic,Idun & Kakan: Roligt som faaaan, träffade nytt folk, tältade, åt ute, badade, va uppe till 07.00, grillade,drack alkoholfritt vin ^^ altså du, det var verkligen så nice!
Mallorca 07 med kay: Var underbart, killar, barer,kareoki, allt sånt, det ägde verkligen! vart man än gick så hörde man busvisslingar och typ "ey rubia!" (vilket betyuder, typ, du blondie!) , så självförtroendet låg ju på topp när man var där ^^ haha det var verkligen underbart..
Hade det verkligen så jävla kul på mallorca, så sjukt.. Nice! hade det verkligen så jävla kul där!
min födelsedag: ojdu, det var myspys altså, idun sov hos mig, vi fick frukost på sängen, sen fick jag även ta moppe lektioner, presentkort på gina tricot och cubus på 300 kr, sen fick jag 500 av mormor & morfar, parfym, väska, lite sånt där smått och gott! sen utan att jag visste det så hade pippi,idun,abir,kakan och sigrid ordnat en överrasknings fest åt mig, det var så trevligt och mysigt att bara sitta där altså, sen lite sneare gick vi ut, och blev lite lulliga, 4/5 vart lulliga, typ 2/5 vart lite mer fulla. ^^ (detta var då på en fredag tror jag), den kvällen vart lyckad som fan!
7-9/9-07:
 fredag(7/9):
var bestämt att vi skulle kröka, men blev inte så, eftersom iduns pappa hotade med att ta alkotest på oss.. :p men ni får se vad som hände sen ;)
men iallafall, vi var ute, alla vart nästan fulla, vi spelade snurra flaskan på mossen, som var skit kul altså! sedan var det tydligen bråk, så typ jag och massa folk drog mot centrum, och alla typ försvann!
så vi drog till fredde, eller det var jag,idun,kakan,robin,jimmy,conny, och massa mer folk, kommer inte ens ihåg namnen på alla.. :p hah.
men det vart väldigt kaosigt och typ alla började bråka, sen kvart i tolv drog jag idun och kakan hem, för vi skulle sova i iduns stuga som hon har brevid huset, så vi fixade oss, sen gick vi in dit och började förkröka, drack typ 1-2 öl var, sen drog vi oss mot fredrik, också mötte vi pippi och sigrid som var typ skrajja för några punkare hade kommit till fredde och skrämt bort alla, men det visade sig att det var fredriks brorsas kompisar, men vi gick iallafall dit, och så satt jag,idun,kakan,jacob,fredrik och danne ericsson och chillade, drack lite mer öl typ, sen så helt plötsligt ligger jag där i fredriks säng med danne och vi strular & danna var jätte sjuk typ!.. ^^' dom andra satt och kollade på porr. :P
men iallafall, sen drog vi hem och sov till 12....
Lördag (8/9): ...vi gjorde en feeet frukost och chillade vid tvn, sen driog jag hem, duschade och fixade mig, sen drog jag på dans y0, sen åt jag middag hos idun, sen gick vi ut, började kröka vid 7, var packade vid 9, haha det var så jävla roligt x'D låter kanske lite fjortis, men det var kul som fan! så vi var ute, sen gick vi förbi fredde, sen drog vi hem til mig då, kollade på matchen, sen kollade vi på filmen,  sen när filmen va sluut drog 5 av oss upp till huset bakom min stuga, eftersom det spö-regnade, men vi pallade inte va där, så vi drog oss mot skolan igen, då JImmy den fittan puttade i mig i en vattenpöl :) suck altså! så jävla jobbig!
söndag (9/9): jag,jimmy,conny,robin,timpan chillade hemma hos mig och kollade film ya0, sen drog vi typ ut.. aa, men det var iaf nice!

Men den här helgen va fett värd altså, har verkligen peppat mig mycket att palla gå till skolan och verkligen lääängta tills nästa helg :D men nu är det så att jag är sjuk, och kan ni gissa vem det är som har smittat mig? hmm.. sen är det nu så att jag ska åka till lövånger ( Norrland ) och hälsa på min farmor & farfar, för min farfar är jätte dålig och har inte så länge kvar att leva.. men jag vill verkligen gå ut! eller åtminstonde att mamma låter någon komma hit och få hålla mig sällskap.. :O är det så mycket begärt?

aja, peace n love, vi hörs ha det bra!

RSS 2.0